Noen tidligere prosjekt :)

Har akkurat flyttet, så har ikke kontroll på hvor alle mine heklede duker er for øyeblikket... men her er noen av de jeg har fremme / nylig heklet.

Legger også inn bilder av noen av de genserne jeg har strikket til hundene mine :) har strikket ganske mange av dem, selv om jeg kun har 2 hunder.. Men da har de litt variasjon :) Alle hundegenserne er strikket iår, noen etter mønster fra DROPS design.

 

Bildene er tatt med Iphone..


OVER : Det nederste bilde i denne montasjen viser da halvparten av duken :)

 

OVER : Denne er jeg nettopp blitt ferdig med.. litt av en monteringsjobb..! har ikke fått strøket den, da jeg ikke har fått pakket opp strykejernet enda... *ler*OVER : En "favoritt" :) Denne har jeg heklet mange av i ulike farger :)OVER : Øverste bilde til venstre viser litt over halvparten av duken.Vel.. et lite utvalg av kolleksjonen til gutta.. :)

OVER : Mønster funnet inne på Drops. veldig fint mønster, men krever litt tillpasning :)

 

Legger inn mer etterhvert som jeg finner frem gamle prosjekt - eller "produserer" nye :)

3 kommentarer

*maria*

30.aug.2011 kl.11:18

Så fine hekleduker du har laga. Frister å starte på egen. Har leita leeeenge på fretex etter lang bred løper. Umulig å finne fine. Kanskje eg må gjør som deg å laga sjøl ja.

Guttene dine blir riktig så fine med den store garderoben. Har tidligere strikka mariusversion til min dvergshnauzer, men blei sendt videre til en slankere hund he he. Han min og bør ha like mange fine så dine.

Ha ein fantastisk hobbyuke videre!

garnnostet

30.aug.2011 kl.11:29

*maria*: Tusen takk :) ja, det er morro å lage noe eget, og finnes jo mange ulike mønstre å bruke :) Om man velger å hekle mange små motiver for så å hekle de sammen, eller om man begynner på midten og hekler seg utover :)

Og det er jo noe spesielt med det man lager selv :)

Mariusgenser har jeg ikke strikket til gutta, har ikke funnet noe direkte mønster til den..

*maria*

30.aug.2011 kl.19:47

Brukte den svarte og kvite med blomster som du har strikket som mal. Så strikka eg dukkemønsteret til marius i stede. Justerte bare litt på antall masker.

Skriv en ny kommentar

garnnostet

garnnostet

28, Modum

Kategorier

Arkiv

hits